"Mirë se vini në KONTIHIDROPLAST, Fabrika e tubave Gjevgjeli"

Lajmet e fundit...



Risi! Tub polietileni PE 100RC-PP Lloji 3


Tub polietileni PE 100RC-PP, Type3, për furnizimin me ujë, tubacionet e gazit dhe kanalizimeve me shtresë mbrojtëse PP, për instalimin pa korrozioni dhe rinovimin e tubacioneve plastike.



IFAT




PREZANTIMI I RI NE VIDEO


Te rejat: OHSAS 18001 !



Shkarko

Shkarko

Te rejat: Shenimet me Laser Barcode.



Shkarko


Produktet e reja.



Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko